Основи споживчих знань (8-11 класи)
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.kristti.com.ua/handle/eiraise/300
Прев'ю: |
![]() |
Автори / укладач(і): | |
Рік публікації: | 2008 |
Тип матеріалу: | Посібник навчально-методичний |
Тематика: | Споживча освіта |
Копірайти: | © Гільберг Т. В., Довгань А. І. та ін., 2008 © Міністерство освіти і науки України, 2008 © Спільний проект Європейського Союзу та ПРООН «Спільнота споживачів та громадські об’єднання», 2008 © ТОВ «Навчальна книга», 2008 |
Бібліографічний опис: | Основи споживчих знань: Навч.-метод. посіб. для загальноосв. навч. закл.: 1-12 кл. / Гільберг Т. В., Довгань А. І., Капіруліна С. Л. та ін.: За заг. ред. Бєскової Н. В., Єрохіної А. С., Максименко К. О., Овчарук О. В. — К.: Навч. книга, 2008. — 816 с.: іл. |
Опис (реферат): | Навчально-методичний посібник з основ споживчих знань складається з програм, методичних посібників для вчителів, що можуть стати основою проведення уроків зі споживчих знань у 1 — 12 класах, та робочих зошитів для учнів (1—7 класи), які забезпечать роботу школярів під час занять. Навчальні матеріали побудовані на інтерактивних педагогічних технологіях, уміщують приклади уроків, необхідні нормативні документи з питань реалізації прав споживачів. Для вчителів та методистів загальноосвітніх навчальних закладів. Навчально-методичний посібник може бути використаний для підготовки студентів педагогічних ВНЗ та в системі післядипломної педагогічної освіти. |
Ідентифікатор: | UID-300 |
URI: | https://repository.kristti.com.ua/handle/eiraise/300 (URI - Уніфікований ідентифікатор ресурсу) |
Колекції: | Кафедра природничо-математичних дисциплін та технологій |
ISBN: 978-966-329-075-1; УДК: 373.3/.5.016.366; ББК: 74.266.740.4; Авторський знак: О-75 | |
Переглядів: | 3882
![]() |